UV Logo

Anketime te Studenteve - Universiteti i Vlores Pranvere 2011

FIN 211 - Kontabilitet Financiar Anketim - Filloreta Madani
Permbledhje e FIN 211 - Kontabilitet Financiar - Anketim - Filloreta Madani
1 Pergjigje 

1. Ju lutem jepni vleresimin tuaj per keto deklarime:

 Shume DobetDobetMireShume MireShkelqyer
(1) Aftesia e pedagogut Filloreta Madani per te shpjeguar eshte
Aftesia e pedagogut Filloreta Madani per te shpjeguar eshte Shume Dobet
Dobet
Mire
Shume Mire
100% Shkelqyer
(1) Korrektesa e pedagogut Filloreta Madani ne leksion ka qene pergjithesisht
Korrektesa e pedagogut Filloreta Madani ne leksion ka qene pergjithesisht Shume Dobet
Fair
Mire
Shume Mire
100% Shkelqyer

2. Ju lutem indikoni sa dakord bini me keto thenie:

 Aspak DakordNuk jam DakordSkam OpinionDakordShume Dakord
(1) Filloreta Madani vjen i pregatitur ne klase
Please indicate how well you Dakord or Nuk jam Dakord with the following statements: Filloreta Madani vjen i pregatitur ne klase Aspak Dakord
Nuk jam Dakord
Skam Opinion
Dakord
100% Shume Dakord
Syllabusi i FIN 211 - Kontabilitet Financiar eshte i qarte dhe i sakte
Syllabusi i FIN 211 - Kontabilitet Financiar eshte i qarte dhe i sakte Aspak Dakord
Nuk jam Dakord
As mire as keq
Dakord
100% Shume Dakord
Filloreta Madani i pergjigjet qarte pyetjeve te studenteve gjate leksionit
Filloreta Madani i pergjigjet qarte pyetjeve te studenteve gjate leksionit Aspak Dakord
Nuk jam Dakord
As mire as keq
Dakord
100% Shume Dakord
Lenda FIN 211 - Kontabilitet Financiar ka rritur ndjeshem njohurine time mbi kete fushe
Lenda FIN 211 - Kontabilitet Financiar ka rritur ndjeshem njohurine time mbi kete fushe Aspak Dakord
Nuk jam Dakord
As mire as keq
Dakord
100% Shume Dakord
Filloreta Madani eshte i disponueshem per tju pergjigjur pyetjeve te studenteve me ane te email, telefon ose ne zyre
Filloreta Madani eshte i disponueshem per tju pergjigjur pyetjeve te studenteve me ane te email, telefon ose ne zyre Aspak Dakord
Nuk jam Dakord
As mire as keq
Dakord
100% Shume Dakord

3. Si ndiheni zakonisht kur vini ne leksionin e FIN 211 - Kontabilitet Financiar?

 Shume KeqKeqAs mire as keqMireShume Mire
Une Ndihem
Si ndiheni zakonisht kur vini ne leksionin e FIN 211 - Kontabilitet Financiar? Une Ndihem Shume Keq
Keq
As mire as keq
Mire
100% Shume Mire

4. Une pretendoj qe nota ime ne FIN 211 - Kontabilitet Financiar do te jete:

Une pretendoj qe nota ime ne FIN 211 - Kontabilitet Financiar do te jete:   9 ose 10
100% 7 ose 8
5 ose 6
4
nuk e di

5. Mesatarja e notave te mija deri tani eshte:

Mesatarja e notave te mija deri tani eshte:   me pak se 5
100% 5 - 7
7 - 9
9 - 10
nuk e di

6. Si vleresoni integritetin e Pedagogut ?

 Shume i KorruptuarKorruptuarNuk e dime IntegritetMe Shume Integritet
Filloreta Madani eshte
Si vleresoni integritetin e Filloreta Madani ne vleresimin tuaj? Une e vleresoj Shume te Korruptuar
Keq
As mire as keq
Mire
100% Shume Mire

Permbledhje e Komenteve
 • SHUME PROF E MIRE...

 • FIN 211 - Kontabilitet Financiar Anketim - Filloreta Madani
  FIN 211 - Kontabilitet Financiar - Anketim - Filloreta Madani
  2011-06-25 14:45:03 

  1. Ju lutem jepni vleresimin tuaj per keto deklarime:

   Shume DobetDobetMireShume MireShkelqyer
  Aftesia e pedagogut Filloreta Madani per te shpjeguar eshte
  Aftesia e pedagogut Filloreta Madani per te shpjeguar eshte Shume Dobet
  Dobet
  Mire
  Shume Mire
  Shkelqyer
  Korrektesa e pedagogut Filloreta Madani ne leksion ka qene pergjithesisht
  Korrektesa e pedagogut Filloreta Madani ne leksion ka qene pergjithesisht Shume Dobet
  Fair
  Mire
  Shume Mire
  Shkelqyer

  2. Ju lutem indikoni sa dakord bini me keto thenie:

   Aspak DakordNuk jam DakordSkam OpinionDakordShume Dakord
  Filloreta Madani vjen i pregatitur ne klase
  Please indicate how well you Dakord or Nuk jam Dakord with the following statements: Filloreta Madani vjen i pregatitur ne klase Aspak Dakord
  Nuk jam Dakord
  Skam Opinion
  Dakord
  Shume Dakord
  Syllabusi i FIN 211 - Kontabilitet Financiar eshte i qarte dhe i sakte
  Syllabusi i FIN 211 - Kontabilitet Financiar eshte i qarte dhe i sakte Aspak Dakord
  Nuk jam Dakord
  As mire as keq
  Dakord
  Shume Dakord
  Filloreta Madani i pergjigjet qarte pyetjeve te studenteve gjate leksionit
  Filloreta Madani i pergjigjet qarte pyetjeve te studenteve gjate leksionit Aspak Dakord
  Nuk jam Dakord
  As mire as keq
  Dakord
  Shume Dakord
  Lenda FIN 211 - Kontabilitet Financiar ka rritur ndjeshem njohurine time mbi kete fushe
  Lenda FIN 211 - Kontabilitet Financiar ka rritur ndjeshem njohurine time mbi kete fushe Aspak Dakord
  Nuk jam Dakord
  As mire as keq
  Dakord
  Shume Dakord
  Filloreta Madani eshte i disponueshem per tju pergjigjur pyetjeve te studenteve me ane te email, telefon ose ne zyre
  Filloreta Madani eshte i disponueshem per tju pergjigjur pyetjeve te studenteve me ane te email, telefon ose ne zyre Aspak Dakord
  Nuk jam Dakord
  As mire as keq
  Dakord
  Shume Dakord

  3. Si ndiheni zakonisht kur vini ne leksionin e FIN 211 - Kontabilitet Financiar?

   Shume KeqKeqAs mire as keqMireShume Mire
  Une Ndihem
  Si ndiheni zakonisht kur vini ne leksionin e FIN 211 - Kontabilitet Financiar? Une Ndihem Shume Keq
  Keq
  As mire as keq
  Mire
  Shume Mire

  4. Une pretendoj qe nota ime ne FIN 211 - Kontabilitet Financiar do te jete:

  Une pretendoj qe nota ime ne FIN 211 - Kontabilitet Financiar do te jete:   9 ose 10
  7 ose 8
  5 ose 6
  4
  nuk e di

  5. Mesatarja e notave te mija deri tani eshte:

  Mesatarja e notave te mija deri tani eshte:   me pak se 5
  5 - 7
  7 - 9
  9 - 10
  nuk e di

  6. Si vleresoni integritetin e Pedagogut ?

   Shume i KorruptuarKorruptuarNuk e dime IntegritetMe Shume Integritet
  Filloreta Madani eshte
  Si vleresoni integritetin e Filloreta Madani ne vleresimin tuaj? Une e vleresoj Shume te Korruptuar
  Keq
  As mire as keq
  Mire
  Shume Mire

  7. Komentet tuaja mbi lenden FIN 211 - Kontabilitet Financiar te Filloreta Madani

  SHUME PROF E MIRE...

  Keto anketime te studenteve te Universitetit te Vlores ndihmojne ne rritjen e transparences dhe nivelit te komunikimit pedagog-student. Te Gjitha informacionet ne kete portal jane anonime, universiteti i Vlores nuk mban asnje pergjegjesi per opinionet e shprehura ketu. Keto jane opinionet e studenteve te UV, qe ju eshte dhene mundesia nepermjet ketij forumi te shprehin vleresimin e tyre mbi punen qe po behet nga pedagoget e UV. Per pyetje, verejtje, sygjerime etj Kontaktoni anketim@govlora.com.
  Shiko Te Gjitha Lendet e anketuara deri tani Shiko Te Gjitha Lendet te ndara sipas Departamenteve perkates Anketoni pedagogun tuaj

  Permbledhje

  Adriana Sinanaj

 • eshte e koruptuar.
 • Adriatik Malaj

 • NUK TE JEP AS SHTYSEN ME MINIMALE PER TE MESUAR NE LENDEN E TIJ,SHPJEGON PER VETE ,NUK I PYET ASNJEHERE STUDENTET NESE E KUPTUAN LEKSIONIN.NDIHEMI TE HUAJ NE LENDEN E TIJ.
 • Aleks Trushaj

 • MEZI SHPJEGON E FLET
 • Amarilda Prifti

 • SKAM
 • na ofendon
 • na ofendon shpesh
 • kjo na ofendon
 • NUK DI TE SILLET ME STUDENTET
 • ESHTE PA EDUKATE
 • KJO ESHTE BUDALLACKE
 • ESHTE E PA KOMUNIKUESHME
 • eshte pa edukate
 • KJO TE CAN BYTHEN SE DO NALER NE KLSE
 • eshte shpirtkeqe
 • Amenolda Prifti

 • SILLET SHUME KEQ ME STUDENTET,NUK VJEN ASPAK E PERGATITUR,NUK DUHET TE JETE PJESE E UNVERSITETIT TE VLORES.
 • E VETMJA PETAGOGE TE CILES KAM FRIKE TI DREJTOJ 1 PYETJE ,OSE TE KERKOJ TE DREJTEN TIME SEPSE AJO NUK I PRET PYETJET DHE NERVOZOHET.NUK ESHTE E PERGATITUR NE LEKSIONE ,BERTET ESHT E PASJELLSHME,OFENDON STUDENTET DHE MADJE KA ARRITUR DERI ATY SA TE CENOJ FIZIKISHT APO TE HEDHI SENDET E STUDENTEVE PARA AUDITORIT PA PATUR ARSYE.JU LUTEM MERENI PARASYSH KERKESEN TONE.
 • ME KA KERKUAR 100 EURO PER TE MARE PROVIMIN UN KISHA VETEM 50 EUUURO.KESHTU QE NUK E MORA DOTE PROVIMIN.UROJ QE KETO FJALE TE MEREN PARASYSHE EDHE TE MEREN MASA.FALIMNDERIT PER MIRKUPTIMIN
 • Aranit Gjipali

 • NA E BEN LENDEN TE VESHTIRE
 • NA HA PIKET DHE NOTEN
 • na bertet gjith oren e mesimitt
 • Arbana Zhapaj

 • Nuk eshte transparente ne vlersimin e provimeve. Te ha piket. I them presore Arbanes: Edhe miqte mbaje por edhe ne te tjereve na jep hakun.
 • Arben Baushi

 • Mendimi im eshte qe arbeni nuk eshte i pregatitur dhe nuk shpjegon aspak mire.nuk duhet qe te rrij ne ate post qe ka sepse vetem po e demton imazhin e UV.
 • NUK KA NIVEL SHPJEGIMI,DHE E NIS SHPJEGIMIN DHE NUK E PERFUNDON FJALIN.ESHTE VERTET PER TE ARDHUR KEQ.NUK KAM AS DESHIR TE SHKOJ NE OREN E TIJ SE SKUPTOJ GJE DHE DETYROHEM SHKOJ NE OREN E PRESORAVE TE TJERE
 • NUK SHKOJ NE LEKSION SEPSE EDHE NE ORET QE KAM QENE NUK E KUPTOJ,NUK DI TE SHPJEGOJ ME PAK FJAL.SYLLABUSI ESHTE I SAKTE POR PRESORI NUK DI TE SPJEGOJ DHE BEHET I VESHTIRE.KUR I BEJME NDONJE PYETJE TA SPJEGOJNE ATA TE SEMINARIT THOTE,SHKOJ NE SEMIRAR ATA THOJNE CMUND TJU BEJ UN KUR JU NUK I MERNI NE LEKSION.NUK E KUPTOJ NE 150 STUDENTE SA VETE DO KALOJNE?VETEM ATA QE KAM BLER TEZA,DHE GJOJA E KUPTOJNE ATE.PLUS QE TEZAT E PROVIMIT I BEN PA PIK LIDHJE ME GJERAT QE NE SPJEGOHEN NE SEMINAR.PASTAJ SKA PSE TI VIJ INAT DHE TE NA THOT NE UN SDI TE SPJEGOJ SHKONI NE OREN E PRESORAVE TE TJERE.ESHTE PER TE ARDHUR KEQ SINQERISHT,QE NE NJE UNIVERSITET QE MUNDOHET TE ARRIJ STANDARTET E UNIVERSITETEVE AMERIKANE,EVROPIANE TE KETE NJE PEDAGOG TE TILLE
 • ESHT JASHT ORBITE
 • Aristidh Cipa

 • NUK ESHTE I AFTE PER TE DHENE MESIM NE KETE LENDE.
 • duhet hequr nga universiteti dhe te vlerson sh keq
 • pedagogu nuk te vlerson per ate qe japim ka pas kolegiume nga 25 pik mme 5 pyetje ku jan ber te 5 pyetjet dhe piket qe na jan dhen kan qen nen 10.Nuk e kuptojm kurr cfar shpjegon
 • Arjeta Mullaj

 • YI ULIL HU GUF IGU
 • Aurela Saliaj

 • SI LEND ESHTE E BUKUR POR PETAGODJA NUK DUROHET ESHTE HAKMARSE DHE TE PAKTEN TA ULI PAK PAZARIN NGA 200 EURO?
 • me pelqen shume kjo lend
 • TE JET ME E TOLERUESHME ME STUDENTET
 • Bardhosh Gace

 • gjithe oern e mesimit na genjen
 • Bilal Shkurtaj

 • je kot plako
 • Dezdemona Lamllari

 • LENDA PAK E VESHTIR.POR VET DEZDEMONA NE AUDITORET E UNIVERSITETIT ESHTE NJE PERBINDESH PER CDO STUDENT.KA NJE NATYRE SHUME OFENDUSE NDAJ STUDENTEVE.DHE PER KET NUK GUXON TA PYESESH PER ASGJE.I PELQEN TE KAPET ME CDO STUDENT TE MIRE OSE TE KEQ DHE TE DOMINOJE VETEM AJO KARSHI TYRE.
 • NJE NDER LENDET ME TE VESHTIRA TEK TEKNOLOGJIA E INFORMACIONIT.POR VET DEZDEMONA SI PERSON NUK JA VLENE TE JAP MESIM NE KETU UNIVERSITET MODERN.AJO BEN SI DO VET.DHE LUAN ROLIN E NJE PEDAGOGE ARROGANTE.DHE PERCAKTON PARA PROVIMIT KUSH DO KALOJ DHE KUSH DO NGELIJ NE PROVIMIN E SAJ.
 • PER KET LEND KA AFTESI PER TE SHPJEGUAR POR SI PERSON NUK JA VLEN TE JETE NE RANGUN E PETAGOGES.I PELQEN TE NGACMOJ DHE OFENDOJ GJITHE STUDENTET E MIRE OSE EDHE TE DOBET.PER KET ARSYE PRANIA E STUDENTEVE NE OREN E SAJ ESHTE SHUME DOBET.
 • KERKON SHUME PUNE
 • Diana Kozdine

 • PETAGOGE SHUME E PREGATITUR,LENDE E KENDSHME
 • 7KIUKI7I7
 • Doriana Klosi

 • ESHT NJE LEND SHUM E BUKUR
 • Dorina Hoxhaj

 • Shume mire.
 • SHUM KEQ
 • Dorina Mino

 • PETAGOJA DORINA MINO NUK E BEN DETYREN E SAJ ASHTU SI DUHET.DY HERE QE KEMI BERE PROVIM NJE VLONJATE AJO E NDIMON .NE PROVIMIN E PARE I ZGJIDHI USHTRIMET KURSE NE PROVIMIN E DYTE E NXORRI JASHTE KJO STUDENTE VETEM SA U PARAQIT NE SALLE DHE IKU. JU LUTEM E MERNI PARASYSH KETE VEPRIM QE PO NDODH. SE TE GJITHE STUDENTET JANE TE BARABARTE. FALEMINDERIT PER MIREKUPTIMIN.
 • Dorjana Feimi

 • se kuptoj
 • Edlira Dhima

 • MUND TE PYESNI STUDENTET E DEGES gHUHE - LETERSI DHE ATA E DINE SE TARIFA E KESAJ LENDE ESHTE 100000 MIJE (TE VJETRA), PER KETE VIT SI KRIZE.vjet funksiononte ndryshe 5= 50000Mije, 6 = 60000, ,,,,,,,,,,,,,,,,,
 • MARRIM NJOHURI TE DUHURA PER TE DHEN MESIM NE GJUHEN SHQIPE.
 • ela peto

 • ELA PETO TI JAP STUDENTEVE PIKET QE MERITOJNE, MOS TI HEJ ATO SE BOLL ESHTE FRYRE.
 • Elda Ramaj

 • ESHTE NJE LEND E BUKUR POR JO SHUME E VESHTIR.POR NE RASTIN TONE PEGAGOGEJA ELDA RAMAJ E BENE MJAFT TE VESHTIR.NJE LEND E PREJ TE CILES SHUME GJERA DIHEN EDHE NGA JETE E PERDITSHEME.
 • CSE 247 NJE LEND MJAFT E BUKUR EDHE JO SHUME E VESHTIR.POR DO ISHTE ME MIRE QE PRESORE ELDA TE ISHTE ZVENDESUAR ME NJE PRESORE TJETER.NUK KA AFTESI FARE PER TE DHENE KETE LEND.MADJE ESHTE TIP HISTERIK DHE HERE PAS HERE BERTET PA ASNJE LLOJE TE DREJTE.
 • VETE PETAGOGEJA MUND TE DIJ SHUME MBI KETE LENDE POR NUK DI SI TA TRASMENTOJ ATE TEK NE,NUK ESHTE E AFTE TE JAPI LEKSON,TE GJITHE STUDENTET MUNDOHEN TA KUPTOJEN VETEM NGA LEXIMI LEKSIONIN PASI SHPJEGIMI ESHTE ZERO.
 • Elenica Pjero

 • MUM8M8D6MIDIM7T7I,
 • Eliona Naqo

 • prof eliona nako te mundohet sa do pak te shmang nga vetvetja arogancen dhe mendje madhesine.persa i perket italishtes eshte gjuha qe me pelqen me shume.
 • Elona Seferi

 • ME PELQEN SHUME SI LENDE
 • Enkeleida Petanaj

 • Nuk eshte aspak e drejte ne dhenien e notes, eshte teper siperfaqesore. Nuk ka vleresim objektiv per te gjithe studentet, vleresimin nuk e ben ne baze te njohurive por ne baze te njohjeve personale.
 • DUHET TE JET ME E SAKT NE KORIGJIM TE PROVIMEVE,E MBI TE GJITHA TE ATYRE NGA RRETHET SE STUDENTVE NGA VLORA ESHTE DERI DIKU,NGA MIQT QE I FUSIN
 • Entela Avdulaj

  Eriola Hoxha

 • no koment
 • Erjona Dervishaliaj

 • MIRE
 • Ermelinda Kordha

 • PA ENS
 • Ermir Xhindi

 • E PAKUPTUESHME DHE E PANEVOJSHME
 • Ervisa Kosova

 • MBAN SHUME INAT ME NXENESIT DHE NUK U PERGJIGJET PYETJEVE TE STUDENTEVE POR I ANASH KALON ATO SEPSE NUK DI TI ZGJIDH SEPSE ESHTE E PA AFTE
 • evelina koculi

 • Pas provimit te dyte pedagogia nuk ka ardhur asnjehere ne leksion. DRE 401 nuk i pershtatet deges se drejtesis. Pedagogia nuk i lexon tezat e studenteve.
 • Fatjona Sakaj

 • ESHTE 1 PETAGOGE PA EXPERIENC POR ME TE ARDHME
 • Fatlinda Shkurti

 • KJO VATEM BERTET
 • Filloreta Madani

 • pa integritetin e duhur...
 • Fioralba Vela

 • TE SILLET ME E QART ME STUDENTET
 • Pedagogia eshte e korruptuar.Mendoj se nuk duhet te punoj me ne universitetin tone.
 • MER LEK ME ANE TE MAMASE SE SAJ QE PUNON TE TREGU I ORIZIT E KA BERE KORRUPSIONIN TE SOFISTIKUAR DHE NUK I JEP PIK SDUDENTEVE QELLIMISHT GJATE SEMESTRIT
 • Me thene te drejten nuk mund te shpreh ndonje opinion per lenden pasi edhe frekuentimi im nuk ka qene i rregullt ne kete lende.Problemi qe une kam eshte ky: A mund te me ndihmoj ndokush per te terhequr 200 eurot e mija qe parapagova per te marre provimin qe kisha me zyshen?Une u diplomova pas rivleresimeve te krediteve e nuk vazhdova me te frekuentoja,keshtu qe zysha s mi ktheu eurot.
 • Genci Zaka

 • GGH
 • Gladiola Elezi

 • ESHTE PEDAGOGE E MIRE .
 • SKAM
 • Hajdar Kicaj

 • nuk me pelqen fare shpjegimi i presorit
 • Hito Jazaj

 • KA CIK DOR
 • Ilir Kanaj

  Ilirjana Sino

 • ESHT LEND E VSHTIR PRESORJ SPARA MBUSH
 • irakli mitro

 • KEQ SHUM KEQ
 • Jonada Zyberaj

 • Petagoge shume e pergatitur!
 • Klaudja Guga

 • LENDA ESHTE SHUME E VESHTIRE PO ME 1 PRESORE SI KLAUDIA QE BEN SI DO VIN KUR DO I KORIGJON PROVIMET PAS 1 MUAJ NORMALE QE DO NGELIM TE GJITHE DO LEKE KLAUDIA ...SDI TE SHPJEGOJE PER VETE IKTE ORA VETEM ME APELIN PRESORE ME IDIOTE TE ZENCIN MALLKIMET E NXENESVE...
 • Kozeta Hyso

 • NUK E NJOH MIR POR DI QE MERR LEK. KUSHURIRI IM I KA DHEN 20000 LEK PER LENDEN
 • Barazia ne klase nuk egziston fare,ajo cka thuhet ne leksion nuk behet ne provim,kush ka muhabet me pedagogen del mire,kush nuk ka,nuk respektohet.Do te ishte mire nese do te kishte disa vezhgues te specializuar qe te vezhgonin pedagoget gjate mesimit.
 • Krenar Ibrahimi

 • doja ti thoja z.krenar ibrahimit qe te spjegoj temen e dites dhe jo te meret me gjera te kota duke treguar barsaleta... se kur vjen fundi vendos seksera zotrija. ne nuk kemi ardh per te degjur barsaleta po kemi ardh per te mesuar .
 • eshte nje lende e mire por me veshtiresit e saj duhet te jete pak me e thjeshte besoj se mekanika duhet te bazohet ne baza mekanike jo matematike
 • KA QEN I KORRUPTUAR PO TANI SE DIM ME........!!!!!!!!!!!!
 • NUK DI C'TE THEM PER NJE PEDAGOG QE TERE SIMESTRIN PO SHPJEGON VETEM NJE GJE. PISTONAT.
 • ne leksion na jep ushtrime pak te kuptushme ndersa kur vjen dita qe kemi kolegium na jep ushtrime qe nuk e kemi iden fare
 • Korrekt ne orare deri diku edhe ne spjegime,aspak bashkepunues me pedagogen e seminareve
 • Lavdosh Malaj

 • Dobet............
 • SKAM KOMENTE....
 • ESHTE PRESOR ME INTEGRITET....SHPJEGON MJAFT MIRE...
 • Luciana Koprencka

 • SHUME KEQ NUK KA KOMENT PER TA PERSHKRUAR SE SA E KEQE QE ESHTE MBANE DHE SHUME ANESIME
 • E RENDE E VESHTIRE DHE BEHET AKOMA ME E RENDE DHE ME VESHTIRE ME TENDECE E PA QARTE E MBINGARKUAR ASPAK E PREKSHME DHE E KUPTUSHMNE
 • Luftar Runa

 • ESHTE NJE LENDE SHUME E VESHTIRE
 • ke chipsa plako me dergo ato 1k falas
 • Lulzim Hajnaj

 • SHUM KEQ
 • Lenda eshte e bukur dhe e thjesht,po petagogu na i ben shum te veshtir...aqe sa smarim dote as klasen, e jo me te pretendojm dhe per not te mire
 • PUNA E DOBET E PEDAGOGUT REFLEKTOHET TEK MESATARJA E KESAJ LENDE QE NXENESIT KANE....
 • Eshte lende abstrakte nuk e kuptoj fare te them te drejten, lere presori lexon librin dhe ne nenevizojme ato qe thote ai dhe ikim keshtu jane te gjitha leksionet ne Psikologji.
 • lat nam me kte psikolasjine
 • KY pedagog eshte sh ikorruptuar dhe nuk te jep ate qe meriton dhe pse ikerkon te shohesh tezen e kolegiumit.nuk e kuptoj si qendron ende si pedagog ku tgjith studentet kan ankesa per piket qe marrin po cna gjeti thuaj qe uregjistruam me te na uli mesataren ky,tmarresh kalkulusin 6dhe psikologjin 5 eshte kulmi....
 • ESHTE 1 pedagog qe neper kolokiume nuk te vlerson ashtu sic duhet por gjithmone te vendos shume me pak.nuk jam aspak e kenaqur me kte pedagog per sa i perket vleresimit qe ai ben.Kam marre informacione qe ai eshte i korruptuar .
 • Majlinda Zahaj

 • THYRDTHUYRTU
 • Marcello Quaranta

 • ME KEQ SKA KU TE VEJ
 • Matilda Levani

 • NUK ME PELQEN
 • Miftar Ramosacoj

 • myftar ramosaco eshte nje pedagog qe shume here harron menyren e shpjegimit ne klase,dhe shpesh here esht i paqarte ne shpjegim.nuk eshte fare nj pedagog i kuptueshem.
 • skam me opinione
 • Eshte e veshtire dhe presori shpjegon vetem per bankat e para une nuk e duroj dot matematiken shpresoj qe presori te me kaloj jam ne lutje te zotit Miftar te me kaloj
 • Sjellje mjaft e keqe, nuk e di arsyen se perse. Presion se do te te na digjet viti dhe jo i gatshem te na ndimoje !
 • ska nevoje per koment.
 • ME MIRE PA KOMENT...
 • E BUKUR DHE TERHEQESE
 • NUK DI TE SHPJEGOJ,NGEC DUKE SHPJEGUAR MESIMIN,I MERET GOJA.DHE ESHTE PEDAGOG QE NUK DI TE KOMUNIKOJ ME STUDENTET
 • Miranda Haxhiu

 • PO JU LUTEM SHIKON PAK VLERSIMET QE KA BERE NE PROVIMIN PERFUNDIMTAR. NXENESVE QE NE PROVIMET E PJESSHME QE MBULONIN 60% TE LENDES KISHIN NGA 10% NDERSA NE PROVIMIN PERFUNDIMTAR U VLERSUAN ME 32% NGA 40% QE ISHTE MAKSIMALI. KETA JANE STUDENTES QE SIPAS PETAGOGES ARRITEN TE MERRNIN NOTEN 10 NE PROVIMIN PERFUNDIMTAR NDERSA NE PROVIMET E PJESSHME NUK MOREN DOTE AS NJESH. KJO SIPAS PETAGOGES ESHTE VLERSIMI KORREKT. NDERKOH QE PROVIMI PERFUNDIMTAR PERMBLIDHTE TEMAT QE U DHANE NE PROVIMIN E PJESSHEM
 • Mirela Cepele

 • SHPJEGON PA LIDHJE PROBLEMESH
 • ESHTE KOT FARE
 • KJO KA SHUME PORDHE
 • shume dridhet kur flet
 • nxiton kur flet dhe si thote te gjitha
 • Nasip Xhelili

 • JO MIRE
 • Lend Histori e Shqiperise eshte shume e thjesht spse kemi dhe shume informocione nga shkolla e mesme por ky presori del gjithmone jasht teme na jep leksione qe nuk ndodhen ne liber dhe ne dalim keq .
 • Ndricim Sadikaj

 • i qart dhe i kuptushem
 • Neime Pjerro

 • CA TE THEM ME UN KAQ KISHA
 • Nevila Furxhi

 • ESHTE LLAFAZANE
 • cka me permiresime
 • kjo shpegon kot palidhje
 • Nexhip Merkuri

 • SESHTE I AFTE SI PEDAGOG DHE ASPAK I DENJ PER NJE UNIVERSITET SI I VLORES.
 • ESHTE LENDE QE NA DUHET NE JETE
 • Olsi Vangjeli

 • SME PELQEN SI PEDAGOG
 • Perparim Fakaj

 • VLERSIMI NE PROVIM NUK ESHTE I SAKTE .NUK NA LEJON TE SHOHIM TESTET.VIN NE SALLE PAS 10MIN ,10 MIN BEN APELIN .PROVIMI FILLON 15 MIN ME VONESE DHE I MER TESTET PARA SE TE MBAROJE KOHA.NESE DONI NIVEL NE UV DUHET TE FILLOJ NGA PETAGOGET.KY NUK PLOTESON ASNJE KRITER.
 • Petraq Truja

 • nuk eshte per ne
 • lende cope cope
 • profesor petraq eshte njeriu tipik me te qeshue me te ngecur.Te shpjeguarin nuk e ka dhe aq te keq.por duhet ta bej mesimin te kuptueshem per te gjithe.
 • Petrit Kotori

 • NUK KAM CTE THEME PER KETE
 • petrit qejvani

 • duhet ta beje oren me interesante me te degjueshme dhe jo te na zeri gjumi ne klase.me pak fjale duhet te shpjegoj.
 • KA DHE PETAGOG ME TE MIRE
 • LENDE E BUKUR
 • KOMENTET E MIA MBI LENDEN JANE TE MIRA.
 • ZBAVITESE
 • cop cop si petagog
 • ESHTE NJERI I FANDAKSUR E ICMENDUR
 • Petrit Taraj

 • NUK DUHET TE JATE PETAGOG
 • sdi teshpegoj
 • SE MARIM VESH CA THOT KUR SHPJEGON MSIMIN
 • SE MARIM VESH CA THOTE
 • P�rparim Fakaj

 • I PAKENAQUR JAM
 • PETAGOGU ME I PAAFTE NE UNIVERSITET
 • Rezarta Petani

 • NUK KAM KOMENT
 • Rozeta Luci

 • ESHTE LENDE E VESHTIRE DHE PRESORJA ESHTE VERY BAD.
 • Shkelqim Hajrulla

 • COPA
 • Silvana Kalemi

 • ESHTE PEDAGOGIA ME E PAAFTE PER KETE LENDE.GABIMI ME I MADH ESHTE QE AJO BEN PJESE NE STAFIN PEDAGOGJIK TE UNIVERSITETIT TE VLORES.
 • Silvana Mico

 • MJAFT IMPENJATIVE
 • Spiro Caushi

 • SI LENDE ESHTE E VLEFSHME PER ECURINE E PUNES SI MESUES
 • Tanush Shaska

 • Tanush Shaska eshte pedagogu me i korruptuar ne te gjithe universitetin!
 • Terida MEHILLI

 • verehet shperqendrim dhe njeanesi nga ana e pedagoges
 • MUND TE THEM SE ESHTE PROF ME ME ASPAK AFTESI PETAGOGJIKE QE KAM PARE DERI TANI.NUK MUND TE KUJTOHEM KUR KA QENE DITA QE AJO KA SHPJEGUAR NJEHER SEPSE SKA NDODH ASNJEHER.JU LUTEMI EJANI DHE ASISTONI NJEHER NE KETE LEKSION,TE NA BESONI.
 • Valmira Hoxhaj

 • MIRE
 • E LIGE
 • Vasilika Kalluci

 • E BEN MSIMIN LEMSH FARE
 • ESHTE NJERI KEQ
 • Vasilika Prifti

 • VBNXFG
 • Veledin Çako

 • Shumè mirè
 • ESHTE LENDE E VESHTIRE.
 • ME VELEDININ ASGJE NUK KUPTOHET
 • NUK KAM KOMENTE
 • zzzzzzzz
 • Vilma Bello

 • VETEM PETAGOGE QE NUK ESHTE.ERDHEM NE SHKOLLE ME DESHIRA TE MEDHA.POR CORODITJET QE NA KA BERE SHKOLLA +EDHE PER PETAGOGETSIDOMOS KJO PETAGOGE QE NUK MA DHA PROVIMIN SADO QE UN ISHA NXENES ME MESATARE DHE U PERPOQA VERTETE PER TE RRITUR CILSIN TIMIE NE FORMIMIN E ARTIT TE TE SHKRUAR.ME KEQARDHE THEM OPINONI TIM QE LE SHUM PER TE DESHIRUAR
 • Vitori Hasani

 • KJO LEND PER MENDIMIN TIM DO ISHTE ME E BUKUR DHE ME TERHEQESE PO TA DREJTONTE NJE PETAGOGE ME I AFTE.E THEKSOJ KETE SEPSE JO GJITHCKA ESHTE E SHPREUR QARTE NE KETE LENDE NA PETAGOGJA.PETAGOGJA PERSA I PERKET KESA LENDE NUK E SPIEGON SI DUHET ,KETE E THEKSOJ SEPSE KJO LENDE TE PAKTEN PER MOSHAT TONA ESHTE MESE E DOMOSDOSHME TE SHQYRTOET ME HOLLESI DHE DETAJE.GJATE ZHVILLIMIT TE KESAJ LENDE PETAGOGJA ME TEPER ,VEC SPIEGIMIT QE IBIE SHKURT SHKURT DUHET TA KTHEJE KETE LENDE NE FOREM DISKUTIMI,KU NE TE SHPREHEMI LIRSHEM,TE PYESIM DHE TE MARIM DHE PERGJIGJE RRETH PYETJEVE SEPSE ESHTE NJE LENDE SHUME E BUKUR DHE TE TERHEQ SHUM
 • LENDA MJAFTUSHEM E MIRE PER DIJET E MBI TRUPIN SE SI FUNKISONON
 • Zamira Bashllari

 • lende e veshtir dhe nivel shum i dobet nga te ghith studentet
 • LENDA ESHTE E VESHTIR POR KSAJ I BASHKOHET DHE PETAGOGU